Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Scrisoarea Elenei MEZIN din Paris

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 80
  Data de inscriere : 07/05/2009
  Varsta : 42

  Scrisoarea Elenei MEZIN din Paris

  Mesaj  Admin la data de Mar Mai 26, 2009 12:17 pm

  MCP Press ne-a transmis urmatoarea scrisoare din partea doamnei Elena Mezin din Paris, Franţa:

  “Sint foarte revoltata si trista in acelasi timp, cum e posibil ca numele de roman sa fie atit de batjocorit si improscat de noroi, oare pina cind toleram fara sa ripostam, unde este spiritul nostru patriotic si mindria noastra de romani din Romania sau oriunde ne-am afla in lume, ce fac blogerii, internautii, jurnalistii, pentru ca este simplu sa acuzam doar guvernantii ca nu fac nimic cind noi toti impreuna sintem o forta daca ne unim si valorizam numele de roman si potentialul nostru, eu nu sint jurnalista, sint asistenta medicala, o romanca care isi iubeste tara si romanii! O ceteanca francaise de origine romana, care nu mai poate suporta atita lipsa de dicernamint si atita lipsa de actiune! Inima mea a ramas acolo pe plaiurile tarii mama!

  “Politicienii italieni si mass-media controlata de ei în Italia, au pornit împotriva cetatenilor români, cea mai mare campanie de xenofobie, incitare la violenta si ura, de la finalul celui de-al doilea razboi mondial. În acest sens, în ultimile trei luni de zile, italienii au invadat forumurile de pe internet, internautii si bloggerii italieni atacând românii, asociind numele tarii noastre cu cel a patriei tiganilor, violatorilor, tâlharilor, criminalilor si in general a tot ce este mai rau pe lume. Zeci de grupuri anti-românesti au fost create în ultimele zile pe platfoma de socializare „Facebook Italia”, dupa un val de violuri comise în Peninsula de acestia, relateaza agentia de presa AGI, citata de portalul de stiri Kataweb.

  Într-unul dintre aceste grupuri, numit „+Rum-Rom”, s-au inscris 2.958 de persoane, dintre care peste 200 în decurs de câteva ore. Un altul, „I romeni stuprano… Dataceli a noi questi bastardi!” (Românii violeaza… Dati-i pe mâna noastra pe nenorociti) are 3.490 de utilizatori înregistrati si promoveaza atacarea românilor, relateaza NewsIn. In aceste grupuri, italienii discuta despre cele mai bune metode de „razbunare” pentru a „face românii sa plateasca pentru violuri”.

  Spuneti-mi va rog cum e posibil ca noi romanii sa nu reactionam de nici o maniera, englezii, elvetienii, si alte tari se aliniaza italienilor, oare este posibil sa tacem sa nu luam atitudine?! Puneti mina pe claviere scrieti si faceti cunoscuti tuturor caci sintem oamenii de onore cu traditii frumoase, un popor cu istorie demna de cinste! Spuneti tuturor caci romanii vorbesc mai multe limbi straine, caci avem o cultura de elita! Caci noi romanii nu sintem reprezentati de o minoritate de infractori, noi sintem un popor de oamenii harnici, priceputi, iubitori de tara si neam cu respect fata de tarile vecine! Noi condamnam aceste acte grave si sitem alaturi de familile victimelor!

  NU PERMITETI NIMANUI SA NE INSULTE!

  SINT ROMANCA IUBESC ROMANIA SI SINT MINDRA CACI FAC PARTE INTEGRANTA DIN ACEASTA TARA FRUMOASA CU OAMENI MINUNATI!”

  Elena Mezin

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:02 pm