Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Kanal D va prezenta

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 80
  Data de inscriere : 07/05/2009
  Varsta : 42

  Kanal D va prezenta

  Mesaj  Admin la data de Mar Mai 26, 2009 11:47 am

  Kanal D va prezenta, Începând de luni, în cadrul principalelor jurnale de ştiri de la 18:30 seria de reportaje “Români de Spania”. Prin acest proiect, Kanal D va reflecta criză economică şi cum încearcă ce-i care au ales să părăsească România să o depăşească, adevărate poveşti din viaţa celor care astăzi se afla în Spania.

  Ştirile Kanal D, ora 18:30, îşi propun să prezinte adevăratele probleme cu care se confruntă mulţi dintre romani plecaţi la muncă, să dezvăluie din greutăţile pe care aceştia le întâmpină în afara graniţelor ţării, mai ales în plină criză economică, dar şi previziuni asupra viitorului lor.

  Sacrificii şi multe renunţări în numele unui viitor mai bun pentru ei şi familiile lăsate în ţară, gânduri şi speranţe spulberate, optimism susţinut cu greu, toate acestea sunt doar câteva dintre sentimentele pe care le trăiesc mulţi romani plecaţi peste hotare.

  Nicoleta Dragusin, editor Kanal D şi corespondent CNN în România, alături de cameramanul Rolf Vescan vor sta de vorbă cu familiile românilor aflaţi în Spania şi vor încerca să afle cele mai interesante şi cutremurătoare poveşti de viaţă, poveşti ale unor oameni care au ales să-şi părăsească familiile, copiii, în încercarea de a găsi o viaţă mai bună pe alte meleaguri.

  Kanal D va continua seria de reportaje cu şi despre alţi romani aflaţi la muncă şi în alte ţări ca Italia, Franţa, Portugalia etc

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:24 pm