Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Raport UE: Italia discrimineaza romanii

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 80
  Data de inscriere : 07/05/2009
  Varsta : 42

  Raport UE: Italia discrimineaza romanii

  Mesaj  Admin la data de Dum Mai 24, 2009 9:06 pm

  Cu toate ca sunt de peste doi ani cetateni ai Uniunii Europene, romanii nu sunt nici in 2009 acceptati in Italia, potrivit unui raport pe tema rasismului prezentat, miercuri, la Bruxelles. Raportul mai arata ca in timp ce romanii sunt discriminati in Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Grecia si Polonia, nord-africanii nu sunt acceptati in Italia si in Franta. Nici brazilienii nu o duc prea bine in Portgugalia, iar turcii sunt discriminati in Germania, se arata in ancheta realizata in toate statele membre UE, pe un numar de 23.500 de persoane din randul minoritatilor si a grupurilor de imigranti, informeaza Deutsche Welle.
  Raportul a mai scos la iveala ca victimele rasismului si discriminarii nu sunt deloc putine, insa oamenii nu au incredere sa depuna plangere, fie de frica, fie din cauza resemnarii. Raportul a fost prezentat, miercuri, la Bruxelles, in timpul conferintei internationale Durban II impotriva rasismului.

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:00 pm