Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Un miliardar indian vrea să creeze unul dintre cele mai mari lanţuri de retail

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 80
  Data de inscriere : 07/05/2009
  Varsta : 42

  Un miliardar indian vrea să creeze unul dintre cele mai mari lanţuri de retail

  Mesaj  Admin la data de Dum Mai 24, 2009 9:05 pm

  România se va număra printre primele pieţe vizate pentru dezvoltare
  Obiectivul miliardarului este ca cifra de afaceri anuală a lanţului să ajungă la 200 mld. dolari
  Miliardarul indian Sanjay Dalmia vrea să creeze, în următorii cinci ani, unul dintre cele mai mari lanţuri de retail la nivel mondial, cu o cifră de afaceri anuală de 200 miliarde de dolari, iar România se va număra printre primele pieţe vizate pentru dezvoltare, transmite Financial Express, citat de Mediafax.
  Dalmia va începe dezvoltarea mărcii în India
  Dalmia, care a preluat în 2006 compania britanică de retail Rosebys, va începe dezvoltarea mărcii în India, urmând apoi să se extindă în Marea Britanie, Polonia, România şi mai multe state asiatice, potrivit declaraţiilor miliardarului.
  Rosebys deţinea, la momentul achiziţiei - tranzacţie de 45 milioane de dolari - 300 de magazine de textile în Marea Britanie, însă operaţiunile companiei au fost închise în urma crizei financiare.
  În prezent, Rosebys se regăseşte în procedură de restructurare financiară în Marea Britanie şi deţine între 50 şi 60 de magazine în India.
  "Pe viitor, motorul de creştere a afacerilor mele va fi retailul"
  "Pe viitor, motorul de creştere a afacerilor mele va fi retailul. Am început deja în India şi vom începe, în acest an, să ne extindem în întreaga lume", a declarat Dalmia, unul dintre cei mai importanţi industriaşi din India. Obiectivul miliardarului este ca Rosebys să devină o companie globală cu o cifră de afaceri anuală de 200 miliarde de dolari, de circa 500 de ori mai mare faţă de nivelul actual.
  "Trebuie să fii ambiţios... trebuie să gândeşti în stil mare dacă vrei să ajungi mare", a replicat Dalmia, întrebat dacă planurile sale sunt prea ambiţioase. Grupul condus de Dalmia a extras marca Rosebys din procedura de faliment a companiei britanice preluate în 2006 şi va construi noul lanţ global de retail în jurul acestui brand.
  Ulterior, grupul s-ar putea extinde în China, Japonia, Germania şi SUA
  "Intenţionăm să relansăm Rosebys în Marea Britanie în acest an. Apoi, ne vom îndrepta către Polonia şi România în Europa, apoi mai departe către est în Singapore, Malaezia, Indonezia şi Thailanda", a arătat miliardarul. Ulterior, grupul s-ar putea extinde în China, Japonia, Germania şi SUA.
  Dalmia a precizat că grupul de retail ar adopta un model de afaceri bazat pe franciză, pentru a evita un necesar ridicat de capital pentru a acoperi infrastructura şi alte investiţii.

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 2:47 am