Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Gala UNICEF 2009

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 80
  Data de inscriere : 07/05/2009
  Varsta : 42

  Gala UNICEF 2009

  Mesaj  Admin la data de Dum Mai 24, 2009 8:53 pm

  Gala UNICEF 2009
  UNICEF şi Societatea Română de Televiziune vor organiza în data de 1 iunie 2009 Gala UNICEF, un teledon pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor din România prin dezvoltarea şi extinderea programelor de educaţie parentală.

  Emisiunea va fi găzduită şi prezentată de doamna Andreea Marin Bănică, Ambasador UNICEF al Bunăvoinţei pentru România şi de Dan Bittman.

  Educaţia parentală este crucială pentru rezolvarea unui număr mare de probleme cu care se confruntă copiii. Prin programele de educaţie parentală pot fi prevenite: abandonul, violenţa în familie şi cea împotriva copiilor, îmbolnăvirile şi decesele provocate de accidente domestice, abandonul şcolar al copiilor. De asemenea, pot fi îmbunătăţite stimularea şi dezvoltarea timpurie a copiilor pentru ca aceştia să îşi poată atinge potenţialul maxim.

  UNICEF a iniţiat programe pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea abilităţilor parentale, pe care le derulează împreună cu partenerii săi şi doreşte replicarea acestor proiecte la scară naţională, pentru a acoperi un număr cât mai mare de părinţi, indiferent de mediul din care provin, de etnie sau de situaţia lor economică, astfel încât toţi copiii să pornească cu şanse egale în viaţă.
  Vă invităm să fiţi alături de noi de ziua copiilor, 1 iunie 2009, începând cu ora 21 pe postul de televiziune TVR1.

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 2:46 am