Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Carti pentru copii in limba romana

  Distribuiţi
  avatar
  Cartea Copiilor

  Numarul mesajelor : 1
  Data de inscriere : 13/11/2009
  Localizare : Romania

  Carti pentru copii in limba romana

  Mesaj  Cartea Copiilor la data de Vin Noi 13, 2009 8:04 pm

  Editura Cartea Copiilor este o editura tanara, care si-a propus sa ofere micilor cititori cartile unora dintre cei mai populari autori si ilustratori internationali. Cartea Copiilor a tradus in limba romana titluri clasice din literatura pentru copii, carti consacrate de-a lungul deceniilor, cum ar fi seria fetitei iepuras Miffy, de Dick Bruna, sau "Omida mancacioasa” a lui Eric Carle.

  Cartea Copiilor se deosebeste de celelalte edituri de carti pentru copii din Romania prin accentul pus pe ilustratii, la fel de valoroase ca textele si mesajele transmise. Toate titlurile au fost alese in asa fel incat sa cultive gustul copiilor pentru frumos si pentru arta, printr-o diversitate de stiluri de ilustrare: tehnica colajului, folosita de Eric Carle, unica in literatura pentru copii, desenul minimalist in culori vii, al lui Dick Bruna, arta lui Silke Leffler, inspirata din design textil, delicatetea desenelor in acuarela ale Anitei Jeram sau stilul abundent in detalii atent evidentiate, abordat de japoneza Nami Adachi.

  Ilustratiile deosebite sunt puse in valoare de calitatea tiparului. In plus, unele dintre carti, in special cele pentru varste mici, sunt cartonate integral si au colturi rotunjite, ce le transforma in adevarate “jucarii de citit”, atractive si rezistente (“Omida mancacioasa”, “Vrei sa fii prietenul meu?”, “Prima mea carte despre culori” si “Prima mea carte despre numere”). Oferta completa este disponibila aici: http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php

  Cartile editurii Cartea Copiilor sunt acum disponibile la preturi atractive, beneficiind de reduceri de pana la 30%. Acestea pot fi comandate de pe site-ul editurii (www.carteacopiilor.ro), cu plata online, si pot fi livrate prin posta oriunde in lume.

  Succesul la scoala si, mai tarziu, in viata, incepe acasa cu cele 20 de minute de lectura zilnica impreuna cu copilul dumneavoastra. Copiii carora li se citeste incepand de la varste mici vor invata sa citeasca mai usor si mai repede decat cei carora nu li s-a citit. Sa le citim copiilor este cea mai usoara si mai putin costisitoare metoda prin care ii putem ajuta sa aiba succes la scoala. Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face ca parinti.

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:15 pm