Romania Online

Welcome to Romania Online – Forum romanesc pentru diaspora romana, discutii, afaceri, emigrare, matrimoniale.

Daca doriti promovarea unui eveniment in comunitatile de romani, va putem publica un mesaj in paginile Romania Online in mod GRATUIT.

Echipa romaniaonline.forumz.ro cauta persoane interesate sa devina moderatori.
  Români arestaţi în Spania pentru fraudă

  Distribuiţi
  avatar
  arabela
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 24
  Data de inscriere : 13/05/2009
  Localizare : NL

  Români arestaţi în Spania pentru fraudă

  Mesaj  arabela la data de Joi Mai 28, 2009 4:38 pm

  Zece români au fost arestaţi de Garda Civilă, fiind acuzaţi că au comis în 25 de provincii spaniole fraude pe internet, în urma cărora au obţinut 600.000 de euro, informează site-ul Murcia.com, care citează agenţia EFE.

  Operaţiunea în urma căreia a fost anihilată banda a început în septembrie 2007 şi s-a desfăşurat sub titulatura „Jarabo”. Patru dintre membrii bandei au fost reţinuţi la Quintanar del Rey (Cuenca), cinci - la Fuenlabrada (Madrid) şi unul, liderul, a fost prins la La Junquera (Gerona), în timp ce se îndrepta, într-un autocar, spre România.

  Potrivit sursei citate, românii sunt acuzaţi că au comis 80 de fraude prin „phising”. Banda a acţionat în provinciile Alava, Alicante, Asturias, Badajoz, Barcelona, Cadiz, Castellon, Ciudad Real, Granada, Guipuzcoa, Huelva, Las Palmas, Lugo, Lleida, Madrid, Malaga, Mallorca, Murcia, Palencia, Pontevedra, Segovia, Sevilla, Teruel, Valencia şi Vizcaya.

  sursa-EVZ.ro

   Acum este: Mar Dec 18, 2018 11:03 pm